Cabana Brasilian Barbeque i Covent Garden, London

Cabana

Cabana är en kedja med fokus på brasiliansk mat. Cabana har idag nio restauranger i England, varav hela sju av dessa är utplacerade i olika delar av London. Förbered dig på en smakupplevelse från Sydamerika där den inhemska såsen malagueta får sätta tonen för dagen.

Annons ▼

Brasiliansk mat är inte helt olik den kost många svenskar sätter i sig sommartid.. Det är grillat kött, goda såser och delikata tillbehör. Men Cabana bjuder till och gör det med en sydamerikansk touch som vi svenskar inte är vana vid. Det är helt enkelt lite annorlunda smaker mot vad vi är vana vid. Dessutom bistår de sydamerikanska drinkarna med en exotisk känsla som är väl värd att dokumentera.

Cabana har idag sju restauranger runtom i London, restauranger som på alla sätt kombinerar den europeiska storstadens puls med lättsamheten hos de latinamerikanska folken. Missa till exempel inte den mediumstarka såsen malagueta, som är perfekt som marinad för alla typer av kött, och deras läskande Fresh Limonada Suissa, en citronlemonad perfekt för varmare sommardagar.

Läs hela artikeln

Vi tar inget betalt för att du ska kunna läsa vårt innehåll. Därför är vi beroende av reklamintäkter för att kunna fortsätta driva sajten kostnadsfritt.

Klicka på knappen nedan för att läsa klart hela artikeln.