Fotboll på Wembley mellan England och Tyskland

Fotboll i London

Få städer i världen har så tätt mellan högklassiga världslag i fotboll som London. Det spelar ingen roll om du redan har ditt favoritlag du vill se, eller om du bara vill känna den unika stämning som uppstår på en match i England – det finns alltid en match att se.

Annons ▼

År efter år har engelsk fotboll rankats högt i internationella jämförelser, och nu är inte heller något undantag, även om andra ligor naturligtvis är med och konkurrerar om statusen som världens bästa liga. Den högsta divisionen i England heter Premier League, och här hittar du klubblag från hela landet, även om just London är kraftigt överrepresenterat.

I London finns stora och välkända klubbar som Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace med flera. Oavsett om du vill gå på fotboll i absolut världsklass eller nöjer dig med något mindre lag, så finns det garanterat hemmamatcher att gå på varje helg.

Att gå på fotboll kostar dessvärre pengar. Vill du se något av de riktigt stora lagen som Arsenal eller Chelsea, räkna då med att lägga ut åtminstone en tusenlapp för en enkel biljett. Väljer du något av de mindre lagen kommer du däremot undan billigare, inte sällan med några hundralappar. Oavsett vad du väljer kan du räkna med ett par timmar fantastiskt härlig stämning. Och varför inte också passa på att köpa på dig en tröja som faktiskt visar vilket lag du tillhör?

Läs hela artikeln

Vi tar inget betalt för att du ska kunna läsa vårt innehåll. Därför är vi beroende av reklamintäkter för att kunna fortsätta driva sajten kostnadsfritt.

Klicka på knappen nedan för att läsa klart hela artikeln.