Dubbelrum på TheWesley i London

TheWesley

Rena, fräscha och lyxiga rum till förvånansvärt låga priser kännetecknar TheWesley, ett familjärt och fyrstjärnigt hotell strax öster om The Regent's Park. Från hotellet har du endast två minuters promenad till såväl tåg och tunnelbana som busshållplats.

I en av de allra populäraste delarna av London ligger TheWesley, ett hotell som med sina fyra stjärnor erbjuder små men fantastiskt bra och väldisponerade rum. Samtliga hotellrum har luftkonditionering, fräscha nyrenoverade badrum, platt-tv och Wi-Fi på rummet. Dessutom gör närheten till Euston det till ett mycket enkelt hotell att både resa till och från. Två minuters promenad till Euston innebär såväl tunnelbana och tåg som tillgång till buss.

Boka ditt rum på populära TheWesley här!

Det som gör TheWesley populärt är troligtvis ändå de förhållandevis låga priserna som rummen här faktiskt kostar. Trots den höga klassificeringen med fyra stjärnor är det här priser i nivå med vad man annars får betala för enkla rum i utkanten av London.

Hotellet har en egen restaurang, Atrium. Här serveras alla måltider inklusive kaffe och enklare tilltugg. Glöm inte att förboka frukost, lunch och middag innan avresa om du tänker äta på restaurangen.

Från TheWesley tar du enkelt buss eller tunnelbana. Vill du hellre ta en avkopplande, uppfriskande och mysig promenad så når du via Tottenham Court Road bland annat shoppinggatorna kring Oxford Street inom 15 minuter och Trafalgar Square inom 25 minuter.

Boka ditt rum på populära TheWesley här!

Tipsa oss!

Vilket är ditt favoritställe att bo på i London? Berätta för oss!

Booking.com
Tesco Metro vid Piccadilly Circus

Snabbköp

► I Sverige har vi Ica, Coop, Willys och ett antal mer eller mindre stora kedjor för att köpa på oss det dagliga livet. I London hittar du allt detta…

Whitechapel, London

Whitechapel

► Mellan april 1888 och februari 1891 mördades 11 kvinnor i eller i närheten av Whitechapel. Morden förblev olösta och någon mördare gick aldrig…

St. Paul's Cathedral sett från Millennium Bridge

St. Paul’s Cathedral

► En kunglig vigsel, en frälsares begravning och ett överlevt världskrig trots några svårt sargade år. Det här är St. Paul's Cathedral, sätet…