St. Martins Lane Hotel i London

St. Martins Lane

Söker du ett centralt och lyxigt boende i London? Då är sannolikt St. Martins Lane ett riktigt hett alternativ för dig. Med bara några minuters promenad till såväl Leicester Square och Covent Garden som Trafalgar Square, kommer det här göra din vistelse oförglömlig.

Annons ▼

Mitt emellan Leicester Square och Covent Garden ligger, vad som utifrån ser ut att vara, ett okej hotell. På insidan döljer sig dock detaljer som garanterat kommer motbevisa det yttre. Den franske arkitekten och industridesignern, Philippe Starck, ligger bakom en hel del här. Och det märks såväl i inredningen som rummens belysning. Utifrån blir hotellet kvällstid en färgexplosion när belysningen i alla rum kan ställas in i valfria kulörer.

När du kliver innanför entrén möts du av en mycket stilfull och sparsamt möblerad lobby. Det är nu du känner, att här kommer du trivas utomordentligt under dina dagar i London. När du kommer upp på rummet slås du av den närmast magnifika utsikten genom de stora fönstrena. Londons skyline breder ut sig framför dig och det är inte långt någonstans härifrån.

Att besöka hotellets offentliga delar är att kliva in i ett potpurri av stilar där alla delar noga harmoniserar med varandra. Här avlöser böcker och tavlor de sittvänliga och samtalsinbjudande borden. Du slås av att det här inte nödvändigtvis känns som London, det är så många språk. Det tänker att det ändå kanske är just det som är London, ett myller av nationaliteter, kulturer och språk.

Från St. Martins Lane har du nära till praktiskt taget hela centrala London. När kvällen närmar sig passar du på att koppla av på hotellet en stund innan det är dags att ge sig ut i nattlivet. Först tar du dock chansen att träna på Londons kanske mest oortodoxa gym, Gymbox, som har sina lokaler i samma byggnad.

Hotellets egen restaurang, Asia de Cuba, skapar närmast heliga smakupplevelser när det asiatiska köket kombineras med det kubanska. Här blandas klassiska rätter – som du garanterat har ätit förr – med nya smaker vilket troligtvis kommer få dina smaklökar att explodera i en spontan orgasm.

Läs hela artikeln

Vi tar inget betalt för att du ska kunna läsa vårt innehåll. Därför är vi beroende av reklamintäkter för att kunna fortsätta driva sajten kostnadsfritt.

Klicka på knappen nedan för att läsa klart hela artikeln.