The Strand Palace Hotel i London

The Strand Palace

Två minuters promenad från Covent Gardens fantastiska shoppingområden och ytterligare ett par minuters promenad från Trafalgar Square ligger The Strand Palace Hotel, ett fyrstjärnigt hotell som garanterat kommer få dig att njuta under din vistelse i London.

Annons ▼

785 rum i ett palats. Är det något som stämmer när vi pratar om The Strand Palace så är det att det verkligen gör skäl för namnet. Hotellet ligger i utkanten, bara ett par hundra meter från det mysiga och shoppingtäta Covent Garden, precis vid Strand – en genomfartsled i City of Westminster som tar Londons invånare från Trafalgar Square i väster till Temple Bar i öster. Att hotellet ligger vid en genomfart ska dock inte hindra dig från att boka detta. Tvärtom, det centrala läget gör att du faktiskt har riktigt nära till väldigt mycket i centrala London.

Från The Strand Palace är det lätt att ta sig över Themsen via Waterloo Bridge för att besöka den andra sidan. Tack vare väldigt lägligt placerade busshållplatser, kan du enkelt hoppa på en av flera busslinjer som passerar precis utanför hotellet. Londons tunnelbana ligger på behagligt avstånd, Charing Cross Station ligger bara fyra minuters promenad bort, vilket gör det till ett alldeles utmärkt sätt när du vill transportera dig lite längre sträckor i London.

Rummen

Alla rum på hotellet är utrustade med eget badrum, hårtork, TV med flera kanaler, skrivbord, telefon och gratis wifi – med andra ord perfekt för dig som är turist och inte vill slösa med din egen datatrafik utomlands. Varje rum har dessutom värdeförvaringsskåp för att du ska kunna låsa in värdesaker när du inte befinner dig på hotellet.

Är du en del av ett företag som behöver en lokal för att kunna samla hela personalen i? Inga problem, hotellet hjälper gärna till med detta i något av de 9 konferensrum som finns tillgängliga på hotellet.

För dig som vill ha frukost finns detta som tillval på hotellet. Boka gärna detta i samband med att du bokar ditt hotellrum. På hotellet finns också ett gym för dig som gärna tränar när du är iväg på en resa.

Tips!

Ska du åka tunnelbana och har lite sena nattvanor, tänk på att tunnelbanan stänger någon gång mellan 23.30 och 01.00, lite beroende på veckodag. Istället kan du med fördel ta någon av alla hundratals nattbussar som trafikerar Londons gator dygnet runt.

 

Läs hela artikeln

Vi tar inget betalt för att du ska kunna läsa vårt innehåll. Därför är vi beroende av reklamintäkter för att kunna fortsätta driva sajten kostnadsfritt.

Klicka på knappen nedan för att läsa klart hela artikeln.