The Cavendish London

The Cavendish London

Mitt emellan Buckingham Palace och Trafalgar Square – mitt i hjärtat av Westminster – ligger The Cavendish London. Det här är ett hotell för dig som söker elegans och gångavstånd till de centrala delarna av London.

Annons ▼

På The Cavendish London kan du vara säker på att du får en vistelse fylld av flärd. Hotellet har mer klassiskt inredda rum, dock med en modern känsla där den dämpade belysningen sätter an tonen för miljöerna inomhus. Samtliga rum på The Cavendish London är utrustade med platt-tv, tillgång till wifi, luftkonditionering och värdeskåp tillräckligt stora för att rymma en laptop.

Boka din vistelse på populära The Cavendish här!

Hotellets tillhörande badrum är ljust inredda och har utrustats med power-shower och hud- och hårvårdsprodukter av hög kvalitet, för att du som gäst ska få ut maximalt av din vistelse här – oavsett om du är här i affärsrelaterade syften eller för en ren och skär nöjesweekend.

Hotellets egen exklusiva restaurang, Petrichor Restaurant, har belönats med en AA-rosett. Missa absolut inte restaurangens minst sagt exklusiva vinlista. På Petrichor serveras ytterst högklassig brittisk mat, såväl traditionell som modern.

Från The Cavendish London har du som gäst nära till flera viktiga områden i London. Förutom turistmagneten Buckingham Palace har du endast några hundra meter till Piccadilly Circus där en av Londons mest trafikerade tunnelbanelinjer, Piccadilly Line, passerar. Piccadilly Circus utgör också ett nav i busstrafiken och ett flertal av Londons stamlinjer passerar just här.

För dig som söker bra shopping har du från hotellet endast cirka fem minuters promenad till lyxgatan bland skräddat herrmode, Savile Row. Ytterligare fem minuter bort är du på shoppinggatan Oxford Street där lyxiga varumärken trängs med varandra.

Boka ditt rum på populära The Cavendish via oss här!

Läs hela artikeln

Vi tar inget betalt för att du ska kunna läsa vårt innehåll. Därför är vi beroende av reklamintäkter för att kunna fortsätta driva sajten kostnadsfritt.

Klicka på knappen nedan för att läsa klart hela artikeln.