Foto: Philafrenzy, CC BY-SA 4.0

Debenhams

På Londons shoppinggata nummer ett, Oxford Street, ligger populära Debenhams. I snart 240 år har företaget försett alla londoners med skön shopping. Med sju varuhus i centrala London (och ytterligare några varuhus mer i utkanterna) är det här garanterat något du kommer att springa på förr eller senare.

Annons ▼

Om London är en riktig shoppingstad så är Debenhams definitivt en av de riktigt stora aktörerna vid sidan av andra varuhus som Harrods och Selfridges. Med hela sju varuhus i centrala London har du garanterat shoppingen nära, oavsett var du befinner dig. Har du dessutom möjlighet att besöka Debenhams flagship store på Oxford Street så är det definitivt ett besök som rekommenderas.

Debenhams varuhus är något som i mångt och mycket liknar många av de stora handelscentra som idag tycks dyka upp i så gott som samtliga större städer. Här hittar du allt från inredning, köksattiraljer, kläder, parfymer och accessoarer. Det här är således varuhus som många gånger påminner mycket om de svenska motsvarigheterna NK och Åhléns.

Även om det är lätt att fastna i enkelheten att handla saker på Debenhams så är vår rekommendation ändå att faktiskt se sig om efter annat också. Passa på att besöka fler butiker, gärna mindre butiker. Servicenivån blir naturligt en helt annan när du besöker en mindre butik.

Läs hela artikeln

Vi tar inget betalt för att du ska kunna läsa vårt innehåll. Därför är vi beroende av reklamintäkter för att kunna fortsätta driva sajten kostnadsfritt.

Klicka på knappen nedan för att läsa klart hela artikeln.