Foto: Christine Matthews, CC BY–SA

Harrods

Sannolikt världens mest kända varuhus alla kategorier med mängder av lyx. Harrods öppnade redan 1835 och har idag mer än 300 avdelningar på totalt 92 000 kvadratmeter. Det här är värt ett besök även om du inte tänker shoppa.

Annons ▼

I Knightsbridge, ett av Londons lyxigaste områden, bara hundratalet meter söder om Hyde Park, ligger ett av världens lyxigaste varuhus, Harrods. Det anrika varuhuset öppnade redan 1835 och har sedan dess bjudit på snart 200 år av flärd, lyx och världens bästa shopping.

HITTA HOTELL I KNIGHTSBRIDGE I NÄRHETEN AV HARRODS!

Idag består Harrods av fem våningsplan med över 300 avdelningar fördelat på bland annat kläder, inredning, skönhet och saluhallar. Totalt uppgår ytan till hela 92 000 kvadratmeter shopping, således ett Mecka för shoppingsugna som åker till London för att göra några exklusiva inköp innan hemresan.

Missa inte!

På Harrods finns som sagt lyx i överflöd. Vill du ta dig till toppen? Besök då Veuve Clicquot Champagne Bar på första våningsplanet för ett glas lyxig champagne.

Hitta till Harrods

Adressen till varuhuset är 87-135 Brompton Road. Enklaste sättet att ta sig till Harrods är att ta tunnelbanan till Knightsbridge (Piccadilly Line).

HITTA HOTELL I KNIGHTSBRIDGE I NÄRHETEN AV HARRODS!

Öppettider

Måndag–lördag 10.00–20.00
Söndag 11.30–18.00

Läs hela artikeln

Vi tar inget betalt för att du ska kunna läsa vårt innehåll. Därför är vi beroende av reklamintäkter för att kunna fortsätta driva sajten kostnadsfritt.

Klicka på knappen nedan för att läsa klart hela artikeln.