Foto: MallSecrets.co.uk, CC BY 2.0

Primark

Som en utmanare till kedjor som H&M och Zara har Primark blivit ett Mecka för framför allt en yngre kundgrupp. Här hittar du ett enormt utbud av barnkläder, herr- och damkonfektion samt accessoarer, skor och smink.

Annons ▼

Primark är en av dessa kedjor som inte sällan behöver ett litet omnämnade och en förklaring. Oftast räcker det att jämföra det med H&M och Zara för att göra det klart vad det är för typ av butiker. På Primark hittar du helt enkelt billiga kläder för alla, från spädbarn till medelålders. Dessutom är Primark kända för sitt stora skoutbud, accessoarer och smink.

Den irländska kedjan har ett flertal butiker i London, även om de två största och mest kända båda ligger på Oxford Street. I butiken i korsningen Oxford Street och Tottenham Court Road kan du njuta av 2 000 kvadratmeter sprängfylld shopping samtidigt som du efter dina fynd har mycket nära till så mycket mer fantastisk shopping, såväl längs med Oxford Street som i Covent Garden.

HITTA OCH BOKA HOTELL PÅ OXFORD STREET!

Hitta till Primark

För att ta dig till butiken vid Tottenham Court Road kan du utan problem välja mellan såväl buss som tunnelbana. Mängder av busslinjer passerar Tottenham Court Road Tube Station och det är inga problem att ta sig dit. Alternativet är att med tunnelbana ta sig till just ovan nämnda tunnelbanestation, välj mellan Central Line eller Northern Line som båda passerar här.

Öppettider

Måndag–fredag 08.00–22.00
Lördag 08.00–21.00
Söndag 12.00–18.00

HITTA OCH BOKA HOTELL PÅ OXFORD STREET!

Läs hela artikeln

Vi tar inget betalt för att du ska kunna läsa vårt innehåll. Därför är vi beroende av reklamintäkter för att kunna fortsätta driva sajten kostnadsfritt.

Klicka på knappen nedan för att läsa klart hela artikeln.